Fijne feestdagen!!

zondag 20 december 2020

terug naar overzicht

2020 was in meerdere opzichten een bijzonder jaar, voor velen een jaar om nooit of juist snel te vergeten.

Het Coronavirus heeft onmiskenbaar bij velen van ons voor persoonlijke ervaringen gezorgd. Privé en zakelijk zijn veel mensen getroffen door het virus en de opgelegde maatregelen.

Gewassen blijven gelukkig gewoon groeien, en moeten verzorgd en geoogst worden. Dat maakt dat een groot deel van onze werkzaamheden gewoon door heeft kunnen lopen. Toch hebben ook wij gemerkt dat buiten de landbouw er sprake was van een grotere impact. Zo werden nieuwe projecten in bijvoorbeeld de wegenbouw uitgesteld en projecten in uitvoering voorzien van extra maatregelen ter bescherming van de mensen.

We staan nu enkele dagen voor de afsluiting van 2020. Graag willen wij al onze opdrachtgevers bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen dit jaar, ook veel dank aan onze eigen mensen, ingehuurde mensen en bedrijven voor hun inzet om de uitvoering tot een succes te maken.

Daarom een proost op een gezond 2021, geniet samen van de feestdagen!!