Kerstboom Obbichter Markt

zaterdag 12 december 2020

terug naar overzicht

Het is ondertussen een traditie geworden waar wij graag aan meewerken! In samenwerking met de Stichting Dorpsplatform Obbicht en enkele collega-ondernemers uit het dorp hebben wij ook dit jaar weer het transport en plaatsing van de kerstboom voor op de Obbichter Markt verzorgd.

Juist in deze bijzondere tijd brengt de kerstboom gezelligheid, niet alleen in huis maar ook in de dorpen. Een kerstboom is onderdeel van een ritueel, en rituelen zijn middelen waar we naar zoeken in onzekere en donkere tijden. Bovendien creëert een kerstboom saamhorigheid. Kerstmis vieren we dit jaar niet in grote groepen, een kerstboom schept alsnog verbondenheid omdat je weet dat je vrienden, familie en buren er ook een optuigen. Blijf allemaal gezond, en alvast fijne feestdagen!!