McConnel armmaaier

zondag 1 november 2020

terug naar overzicht

Goede prestaties kunnen alleen met goed gereedschap behaald worden. En goed gereedschap, dat is onze nieuwe armmaaier PA5035 van McConnel geleverd door JJ Dabekausen BV zonder twijfel. Met een reikweidte van 5 meter kan perfect "op afstand" gemaaid worden. Niet alleen grasland, maar bijvoorbeeld ook houtopstanden langs agrarische percelen. En is het hout dan toch nét te dik voor de klepelbak dan kan deze machine ook uitgerust worden met een cirkelzaag met 3 grote zaagbladen met een zaagcapaciteit tot 400 mm doorsnee. De takken worden snel en zuiver doorgezaagd. Hogere rijsnelheden zijn haalbaar, daarmee kunnen wij in korte tijd begroeiing langs uw percelen terugsnoeien. Kijk hier voor een demo-filmpje van onze machine.

Het EDS systeem, een elektronische zweefstand voor de armmaaier en de maaikop, maakt het werken nóg eenvoudiger. Indien nodig schakelt tenslotte de hydraulische obstakelbeveiliging in, zo wordt schade voorkomen. Alle nieuwe ontwikkelingen worden onderworpen aan langdurige testen onder zware Engelse en Europese omstandigheden. Deze machine is doordacht ontwikkeld en robuust gebouwd voor een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid, we zijn u er graag mee van dienst!