Balenwagen in gebruik genomen

maandag 14 september 2020

terug naar overzicht

Lading zekeren betekent het op de juiste wijze vastzetten van lading, zodat het niet gaat schuiven of van het voertuig valt. Een goede ladingzekering is daarmee essentieel voor een veilig transport. Bij het transport van balen is voor dat veilige transport veelal een groot aantal spanbanden nodig, en veel handelingen om de balen vast te zetten.
 
Dat kan ook anders dachten wij. Onze chauffeur/ constructeur Alan heeft in zijn vrije uurtjes bij Collé Agriculture onze bestaande platte wagen omgebouwd tot balenwagen met een hydraulisch hekwerk om balen vast te zetten. Sjorbanden zijn zo overbodig. Puik stukje werk Alan, en de eerste praktijktest is geslaagd 👍🏻👌🏻
 
Naast balentransport is de wagen ook uitermate geschikt voor het vervoer van bijvoorbeeld bigbags of aardappelkisten. Zo werken we veilig en snel!